Predaj tovaru na základe komisionárskej zmluvy - Mintál, Ján
Právny režim komisionálneho predaja. Komisionárska zmluva v zmysle par. 261 ods. 1 a ods. 2 Obchodného zákonníka. Podstatné a fakultatívne časti komisionárskej zmluvy. Zákonné povinnosti komisionára a komitenta. Zákonné práva komitenta a komisionára. Režim komisionálneho predaja z pohľadu zákona o dani z príjmov a zákona o dani z pridanej hodnoty. Ilustratívne príklady.