Ekonomické udalosti pohľadom analytika - Ondriska, Pavol
Hodnotenie prvých sto dní Slovenska v Európskej únii. Pesimistické predpovede ekonomického vývoja sa nepotvrdili. Zverejňovanie hodnoty inflácie na základe harmonizovaného indexu spotrebiteľských cien (HICP). Medziročná zmena miery inflácie 2002 - 2004. Priaznivý vývoj v daňových príjmoch. Schodok zahraničného obchodu. Očakávaný makroekonomický vývoj na Slovensku.