Aplikácia medzinárodného marketingu v prístupovom procese slovenských podnikov do EÚ - rok 2003 - Kršáková, Zuzana
Uplatňovanie rovnakej marketingovej stratégie a štandardizácie v rámci EÚ. Štandardizácia ostatných marketingových nástrojov. Prejavy štandardizácie. Význam štandardizácie. Vstup slovenských podnikov na spoločný trh.