Zákonná úprava elektronického obchodu - Gregušová, Daniela
Vymedzenie pojmu elektronický obchod v zákone č. 22/2004 Z.z. o elektronickom obchode a v Smernici Európskej únie o elektronickom obchode č. 2000/31/ES z 8. júna 2000. Charakteristika zákona o elektronickom obchode. Zmluvy uzatvorené prostredníctvom elektronických zariadení. Sloboda poskytovania služieb informačnej spoločnosti. Všeobecné informačné povinnosti poskytovateľa služieb. Medzinárodná spolupráca v elektronickom obchode. Zodpovednosť poskytovateľa služieb.