Tchaj-wan - mladá čínská demokracie - Fürst, Rudolf
Bližšia špecifikácia taiwanskej demokracie. Taiwan pred demokratickou reformou. Demontáž autoritatívneho režimu ako snaha o jeho stabilitu. Taiwanský nacionalizmus vo vzťahu k ČĽR. Myšlienky nezávislosti. Taiwanská identita vo vzťahu k ČĽR. Liberalizmus a demokracia na Taiwane.