Neziskové organizácie a ich význam - Pauličková, Alena
Recenzia na knihu Majdúchová H. a kolektív: Neziskové organizácie. Vysokoškolská učebnica zameraná na právne formy a ekonomické aspekty fungovania neziskového sektora. Neziskové organizácie v trhovej ekonomike. Právna úprava neziskových organizácií. Manažment neziskových organizácií. Strategický, personálny a dobrovoľnícky manažment neziskových organizácií. Orgány a financovanie neziskoveho sektora na Slovensku a transformujúcich sa krajinách strednej a východnej Európy. Marketing neziskových organizácií.