Zdroje konkurencieschopnosti vybraných podnikov troch výrobných odborov potravinárskeho priemyslu na Slovensku - Daňková, Alena
Informácia o súčasnej situácii vo vybraných podnikoch troch výrobných odborov potravinárskeho priemyslu spracujúcich výstupy živočíšnej výroby - mliekarenského, mäsového a hydinárskeho priemyslu z hľadiska ich zdrojov konkurencieschopnosti. Prezentované údaje boli získané prostredníctvom dotazníkového výskumu.