Neštandardné pracovné režimy v legislatívnych podmienkach Slovenska - Nachtmannová, Oľga, 1963-
Dotazníkový prieskum modelov usporiadania pracovného času, ktoré sa uplatňujú v Slovenskej republike. Skrátený (neúplný) pracovný čas. Podielový pracovný čas (job sharing). Predľžené pracovné zmeny. Telework (dištančná práca, práca na diaľku). Pružný (kľzavý) pracovný čas. Nadčasy.