Informačné systémy v rozhodovaní slovenských manažérov - rok 2003 - Nagyová, Lívia
Charakteristika jednotlivých druhov informačných systémov používaných pri rozhodovaní. Popis základných rozdielov medzi nimi, popis súčasného stavu v slovenských podnikoch. Podnikový informačný systém. Manažérsky informačný systém (MIS). Systémy na podporu rozhodovania (Decision support system - DSS). Expertné systémy. EIS - executive information system slúži na podporu rozhodovania top manažmentu.