Znalostný manažment a jeho význam pre generovanie konkurenčnej výhody - Dudinská, Elvíra
Vymedzenie základných pojmov - znalosť, informácie, údaje a znalostná ekonomika. Rozdiely medzi informáciou a znalosťou z pohľadu manažmentu znalostí. Základné črty znalostnej ekonomiky. Konkurenčná výhoda v podmienkach znalostnej ekonomiky. Znalostný manažment. Situačná analýza v slovenských podnikoch.