Kreatívne správanie v manažmente je výzvou a nevyhnutnosťou zároveň - Suntingerová, Ľudmila
Kreativita v manažmente je spôsobilosť riešiť po novom problémy, ktoré sú späté s funkciami a úlohami v manažmente. Súvislosť kreativity v manažmente s celkovým procesom zmien. Oblasti, v ktorých sa vyžaduje kreativita. Úlohy v manažmente ako nepretržitý proces riešenia problémov. Prečo je kreativita spájaná s úspechom. Znaky podpornej klímy pre kreativitu.