Faktory úspešnosti agropotravinárskych podnikov - Szabo, Ľuboslav
Analýza výkonnosti a produktivity slovenských poľnohospodárskych podnikov, ktoré sú predpokladom ich úspešnosti na veľkom európskom trhu. Objektom analýzy je súbor 227 poľnohospodárskych družstiev hospodáriacich v kukuričnej výrobnej oblasti. Voľbou kukuričnej výrobnej oblasti je eliminovaný problém diferencovaných výrobných podmienok.