Golf ako marketingový nástroj - Šimlovičová, Ivana
Zážitkový marketing zaznamenáva boom, a nielen pri komunikácii s konečnými spotrebiteľmi, ale aj v B2B. Rastúca popularita golfu je toho dôkazom. Golf ako komunikačný nástroj.