Chceme žiť zdravšie a niečo znamenať - Navrátilová, Nataša
Zmena správania slovenského spotrebiteľa od roku 1999. Posun k zdravšiemu spôsobu života, k individuálnym životným stratégiám, k ambicióznosti, k pragmatickosti, ku konzumu, k zrozumiteľnej komunikácii. Zmena vnímania rodiny. Zvyšovanie tzv. druhotnej gramotnosti. Výskum životného štýlu a spotrebiteľského správania sa Slovákov.