Rozvoj zamestnancov v podnikoch na Slovensku - rok 2003 - Švajková, Natália
Rozvoj zamestnancov v podnikoch prináša konkurenčnú výhodu pre podnik. Účinnosť vzdelávacích aktivít predpokladá včasné rozpoznanie disproporcie medzi požiadavkami pracovných miest a kvalifikačnými predpokladmi zamestnancov, z hľadiska súčasných aj budúcich podmienok. Potreba vykonávania analýzy potreby vzdelávania. Cesty k zvyšovaniu schopností a znalostí vlastných zamestnancov. Hodnotenie vzdelávacích aktivít.