Miesto prímestskej rekreácie v aktuálnej spoločensko-ekonomickej situácii na Slovensku - Pachingerová, Mária
Obsahové vymedzenie a charakteristické znaky prímestskej rekreácie. Determinanty ďalšieho rozvoja prímestskej rekreácie. Typológia návštevníkov cestovného ruchu. Ekonomické, demografické, sociálne, urbanistické a dopravné determinanty.