Systém brzda - plyn by daňový systém poškodil - Baťo, Rado
Problematika znižovania daní a odvodov na Slovensku. Lepší vývoj verejných financií v tomto roku (2004). Vláda však uvoľnila dodatočné peniaze predovšetkým na školy a diaľnice. Rôzne názory jednotlivých skupín na znižovanie daní - zamestnávatelia a opozícia. Otázka ako najlepšie vyriešiť problém znižovania daní. Daňové a odvodové zaťaženie v SR a v krajinách EÚ. Ministerstvo financií pripravilo menšiu novelu zákona o dani z príjmov.