Financovanie exportu prostredníctvom Eximbanky - Bikár, Miloš, 1973-
Pri dosahovaní svojho hlavného cieľa - podpory vývozu - Eximbanka vykonáva svoje funkcie a činnosti v dvoch hlavných oblastiach T.j. financovanie a poisťovanie vývozných úverov. Najväčší podiel na objeme bankových operácií majú refinančné úvery poskytnuté v nadväznosti na limity pre obchodovanie na medzibankovom trhu. Refinančný úver zo zdrojov Eximbanky. Podklady, ktoré predkladá klient ak prejaví záujem o zdroje Eximbanky.