Podlinky a právo EÚ - Kamenec, Tomáš
Text článku je len rámcovým prehľadom o komunitárnom práve, ktoré je aplikovateľné na oblasť podlinkovej reklamy. Pre jednotlivé špecifické druhy reklamy existujú osobitné predpisy. Pripravuje sa úprava sales promotion.