Oceňovanie aktív a záväzkov podniku - Czillingová, Jana
Problémy oceňovania aktív a záväzkov podniku spojené s oceňovacími základňami, oceňovaním aktív a záväzkov pri ich vzniku a následnom oceňovaní a špecifikami oceňovania. Oceňovanie podľa smernice EÚ.