Reporting ako samostatná disciplína - Harumová, Anna, 1955-
Hlavnou úlohou reportingu je stanoviť určité všeobecné štandardné pravidlá účtovania, prípustné metódy oceňovania a spôsoby vykazovania tak, aby prezentované výkazy zostavené na báze finančného účtovníctva podniku dosahovali požadovanú vykazovaciu schopnosť. Charakteristika reportingu. Zdroje údajov pre reporting. Rozkladové tabuľky. Zdrojové tabuľky. Reportingové tabuľky. Základné náležitosti reportov. Druhy reportov. Vplyv účtovných systémov na reporty.