Mexiko opäť vďaka obchodu s USA rastie - Slovák, Kristian
Po troch rokoch stagnácie je Mexiko opäť na ceste ekonomického rastu. Krajina opäť vykazuje oživenie, na čom má veľký podiel prekvitajúci zahraničný obchod s USA. Zvýšenie vývozu do USA a vysoké ceny ropy. Mexický prezident chce presadiť nevyhnutné štrukturálne reformy a zmierniť závislosť krajiny od vývozu ropy. Boj s chudobou. Každý druhý Mexičan žije v chudobe.