Finančně-ekonomická výkonnost a efektivnost českého potravinářského průmyslu - Mezera, Josef
Analýza výkonnosti potravinárskeho priemyslu v Čechách v etape pred vstupom do EÚ, hodnotenie efektívnosti jeho výrobných odborov a jednotlivých skupín podnikov. Efektívnosť podnikateľských aktivít v potravinárskom priemysle sa neustále zvyšovala.