Význam univerzity pri tvorbe kategoriálneho aparátu - Hrvoľová, Božena
Poukázanie na nesprávne používanie kategórií a pojmov v ekonomickej oblasti. Na označenie toho istého javu alebo procesu existuje niekoľko pojmov. Niekoľko príkladov nesprávnej formulácie obsahu kategórie v zákonných normách a vyhláškach. Pojmy diskontná sadzba, diskontný faktor, hodnota obligácie a i.