Stav bytového fondu a možnosti financovania jeho obnovy - Giller, Pavol
Pokračovanie článku z čísla 5/6. Formy štátnej podpory pre obnovu bytového fondu. Pre obnovu bytového fondu štát vytvoril ekonomické finančné systémy - Štátny fond rozvoja bývania (ŠFRB), stavebné sporenie, hypotekárne úvery. Funkcia, charakteristika a úlohy ŠFRB. Systém stavebného sporenia - bol zriadený zákonom č. 310/1992 Z.z. o stavebnom sporení. Funkcie stavebného sporenia. Pokrač.