Komentár k poslednej novelizácii zákona o miestnych poplatkoch v úplnom znení - Hečková, Radka
Zákon SNR č. 544/1990 Zb. z 27. novembra 1990 o miestnych poplatkoch v znení neskorších zákonov a zákona č. 218/2004 Z.z. . Komentár k novelizácii.