Zákon č. 634/1992 Zb. zo 16. decebra 1992 o ochrane spotrebiteľa ...
Zákon č. 634/1992 Zb. o ochrane spotrebiteľa v znení neskorších zákonov a zákona č. 451/2004 Z.z. + Dôvodová správa k novelizácii tohto zákona vykonanej zákonom č. 451/2004 Z.z.