Zákon č. 150/2004 Z.z. z 2. marca 2004, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov
Novelizácia Občianskeho zákonníka zákonom č. 150/2004 Z.z. + Dôvodová správa k novelizácii