Psychologická identifikácia cieľovej skupiny nezamestnaných v období strednej dospelosti - Machalová, Mária
Charakteristika cieľovej skupiny - nezamestnaných v období strednej dospelosti v kontexte ich vzdelávania. Nezamestnanosť v kontexte vzdelávania dospelých. Profesionálna kariéra cieľovej skupiny nezamestnaných v období strednej dospelosti. Identifikácia cieľovej skupiny nezamestnaných v troch krajoch Slovenska. Výsledky z dotazníka "Identifikácia cieľových skupín andragogického pôsobenia". Motívom pre andragógov v práci s nezamestnanými v období strednej dospelosti je spoločenská potreba vedenia ľudí v ich orientácii na trhu vzdelávania a na trhu práce.