Ekonomika SR zrýchľuje tempo - Bačišin, Vladimír
Očakávaný reálny rast DPH na Slovensku do roku 2007. Mierny pokles deficitu verejných financií. Pokles priemernej ročnej miery inflácie. Nezamestnanosť.