Transformačné problémy manažérskej edukácie - Tuma, Miroslav
Zmeny v súčasnej európskej ekonomike. Sociálne aspekty filozofie zmien. Transformácia prostredia. Príležitosti a podnety zmien. Tímy a tímová práca, sebazodpovednosť zamestnancov. Motív pochvaly a odmeny. Vzdelávanie manažérov. Perspektívne vzdelávacie aktivity manažérov.