Efektívny výber daní nie je spravodlivý - Burák, Emil
Zavedenie rovnej dane na Slovensku. Výhody a nevýhody súčasného daňového systému sa ukážu až v roku 2005. Konkurencia v daňovom prostredí. Tri piliery daňovej reformy. Daňové kánony Adama Smitha. Daňová harmonizácia a aproximácia.