Ako nás vidí svet ? - Reich, Róbert
Podstatnú časť nevyhnutných ekonomických reforiem sa už v SR podarilo uviesť do života. Slovenský priemysel sa zbavuje nálepky "výrobne" polotovarov, chemikálií a surového železa. Namiesto toho sa stáva krajinou automobilového priemyslu, náročnejších strojárskych celkov a spotrebnej elektroniky. Konfrontácia s Európou. Nezamestnanosť, platy. Inflácia ako sprievodný jav reforiem. Mzdy.