Analýza cenovej volatility podnikovej obligácie - Mikloš, Miroslav, 1975-
Analýza cenovej volatility podnikovej obligácie s pevne úročeným výnosom (fixným kupónom). Metódy merania cenovej volatility obligácií. Príspevok sa venuje jednej z metód a to priemernej dobe splatnosti - durácii. Durácia je samostatnou metódou na meranie cenovej volatility obligácie.