Čo ovplyvňuje finančné trhy USA ? - Bačišin, Vladimír
Základné indikátory, ktoré odrážajú vývoj celého hospodárstva, alebo jeho segmentov v USA, z ktorých každý má rôzny vplyv na vývoj finančných trhov.