Peripetie slovenskej vízie - Bracjun, Anatolij
Úvaha o absencii normatívneho dokumentu o hospodárskych a politických princípoch vývoja Slovenska. Vízia uprednostňovania cielenej národnej politiky cez riadenú nerovnováhu a stanovenie zrozumiteľných a motivujúcich sociálnych cieľov.