Ukazovatele riadenia pohľadávok - Novotková, Jaroslava
Inforovanie o možných ukazovateľoch riadenia pohľadávok, pričom ich analýza môže byť vhodná ako pomoc pri stanovení dopadu pohľadávok na cash flow. Ukazovateľ - obrat pohľadávok. Doba inkasa pohľadávok (DIP). Veková štruktúra poohľadávok. Ďalšie ukazovatele riadenia pohľadávok.