Změny generační plodnosti v České republice se zaměřením na vzdělání žen - Rychtaříková, Jitka
Cieľom príspevku je analýza generačnej plodnosti žien v ČR so zameraním na diferenčnú plodnosť podľa vzdelania matiek. Tendencia klesania konečnej plodnosti v ČR. Východisko - výraznejšie vyrovnávanie životných podmienok rodín s rôznym počtom detí.