Štrukturálne fondy a financovanie projektov podnikateľských subjektov - Polednáková, Anna, 1957-
Štrukturálne fondy Európskej únie. Kohézny fond. Štrukturálna politika krajín EÚ. Národný rozvojový plán. Financovanie projektov zo štrukturálnych fondov a Kohézneho fondu. Financovanie projektov podnikateľských subjektov.