OECD predpovedá pokles miery nezamestnanosti - Pálková, Dana
Prehľad vývoja miery nezamestnanosti v členských štátoch OECD za roky 1999 - 2003. OECD predpokladá znižovanie miery nezamestnanosti, predovšetkým v skupine nezamestnaných v produktívnom veku. Súčasný rast pracovných nákladov sa má podľa predpokladov OECD postupne zmierňovať. V USA sa očakáva opačný trend.