Finančné plánovanie v skupine podnikov - Sochor, Milan
Finančné plánovanie v holdingu. Poukázanie na špecifiká finančného plánovania. Východiská pre zostavovanie finančného plánu v holdingu. Finančné plány dcérskych spoločností. Konsolidovaný finančný plán holdingu. Štruktúrno-špecifické finančné plány. Finančné rozpočtovanie.