Dlouhodobá populační projekce OSN - Aleš, Milan
Projekcia obyvateľstva sveta do roku 2300 podľa Populačnej divízie OSN. "Super dlhodobá" projekcia člení výsledky na jednotlivé krajiny, nielen na kontinenty. Krajiny s najvyšším počtom obyvateľov a krajiny s najvyšším počtom obyvateľov v Európe v rokoch 2000-2300.