Bude mezinárodní obchod s environmentálním zbožím dále liberalizován? - Tošovská, Eva
Previazanosť nástrojov obchodnej politiky a politiky životného prostredia. Vymedzenie tovaru využiteľného pre ochranu životného prostredia. Metodologické problémy pri vymedzení a definovaní environmentálneho tovaru. Analýza dovozu, vývozu a colného zaťaženia environmentálneho tovaru v Českej republike za obdobie rokov 1993-2002.