Nové postavenie a úlohy manažérskych informačných systémov podnikov - Čarnický, Štefan
Základné typy informačných systémov v rámci podniku. Vývoj a zmeny v informačných systémoch podnikov využívaním možností internetu. Manažérske informačné systémy pre vrcholový manažment a ich základné funkcie. Koncepcia exekutívneho informačného systému (Executive Information System - EIS). Problémy rozvoja exekutívneho informačného systému na Slovensku. Nové postavenie a úlohy manažérskych informačných systémov podnikov pre vrcholový manažment.