Vývoj na světovém pojistném trhu v roce 2003 - Ducháčková, Eva
Situácia v poisťovníctve sa pomaly vracia k svojmu predchádzajúcemu vývoju, pomaly sa zotavuje. Neživotné a životné poistenie. Reálny ročný rast predpísaného poistného v jednotlivých oblastiach sveta a vo vybraných krajinách Európy v percentách.