Regionalization in Central and Eastern Europe: A Discussion of Strategic and Organizational Aspects of Its Implementation - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Aspekty regionalizácie v strednej a východnej Európe: možnosti aplikácie v tomto regióne, implementácia regionálnej stratégie, skúsenosti transnacionálnych korporácií, ktoré si tu zriadili regionálne centrály. Koncept regionalizácie zo strategického a organizačného hľadiska. Dôvody vzniku regionálnych centrál, ich typy a úlohy.