Štát vie podnikateľom aj poradiť - Marčan, Peter
Poradenstvo pre podnikateľov nemusí byť najlacnejšie. Národná agentúra pre rozvoj malého a stredného podnikania (NARMSP) umožňuje získať tieto služby za výhodnejšie ceny, časť aj zadarmo. Limitovaná je však objemom prostriedkov, ktoré sú zo štátneho rozpočtu. Zvýhodnené regionálne poradenstvo. Podnikanie a kvalita. Certifikát kvality.