Peníze a sport - Novotný, Jiří
Pojem šport a jeho miesto v Európe. História vzniku športu. Ekonomický význam športu. Šport a finančné zdroje. Peniaze a megašportové akcie. Pozitívne a negatívne efekty športovej akcie.