Úverové programy pomôžu len menšine
Štátne úverové a mikropôžičkové programy môžu byť pre podnikateľov dostupnejšie než úvery komerčných bánk. Limitovaný objem finančných prostriedkov spôsobuje, že sa k nim dostane len časť podnikateľov. Finančné zdroje poskytuje podnikateľom NARMSP aj z podporného úverového programu v spolupráci s komerčnými bankami. Ďalšie aktivity NARMSP pomáhajúce malým a začínajúcim podnikateľom.