Milton Friedman - nepriateľ štátu číslo jeden - Storbeck, Olaf
Milton Friedman nositeľ Nobelovej ceny za ekonómiu v roku 1976. Osobné údaje, kariéra a najdôležitejšie diela. Vo svojich dielach ovplyvnil doteraz platné zákony ekonómie a zmenil základné smery národohospodárstva. Je odporcom zásahov štátu do hospodárstva.